Vi er ditt kompass

Finn systemet som er optimalt for din virksomhet
Main banner

Vi er ditt kompass

Finn systemet som er optimalt for din virksomhet

Finn riktig regnskapssystem

Det finnes mange gode regnskapssystemer, men har du valgt et system som passer og er optimal for din virksomhet? Vi gjør uavhengige vurderinger av hvilket system som passer for kunden. I Athene Group er vi ikke låst til ett regnskapssystem. Vi tilbyr komplette økonomi- og regnskapssystemer som passer kundens behov. I tillegg har vi lange og gode partnerskap med systemleverandørene og kan presentere forskjellene i dagens regnskapssystemer. Standardløsningene kan vi tilpasse etter kundens behov. Ønsker du å integrere regnskapssystemet med andre fagsystemer som dere benytter, så kan vi bistå med dette. Kontakt oss for mer informasjon.

  • Group 961 vat
  • 24sevenoffice-vat
  • xledger-vat
  • tripletex-vat
  • powerofficego-vat

Group 961 vat

Våre regnskapssystemer

Vi leverer kun skybaserte systemer som er født og oppvokst i skyen.

System

Når du skal velge ett skybasert system, så er det mange faktorer du skal ta hensyn til. I tillegg til grunnleggende funksjonalitet som fakturering, regnskap og rapportering, så har man ofte bruk for systemer som ivaretar lønn, timeføring eller prosjektering – om ikke med en gang, så kanskje en gang i fremtiden. Når din bedrift vokser, så vil behovene dine endres og du sitter ofte igjen med å utvikle eller kjøpe nye løsninger som dekker de nye behovene som oppstår. Dersom man klarer å se disse behovene i sammenheng, og være forberedt på vekst og endringer, så er det både tid og penger å spare.

 

Vi er partner med blant annet Xledger, 24SevenOffice, Tripletex og PowerofficeGO. Sammen kan vi finne den beste skyløsningen for din virksomhet.

24sevenoffice-vat

Opplev et enkelt og effektivt ERP-system

Trenger du et brukervennlig økonomisystem som også løser de mer kompliserte oppgavene?
24Sevenoffice er et komplett ERP-system med en solid modul for regnskap og økonomi, som løser det meste du trenger i et økonomisystem. Med 24SevenOffice er det enkelt å komme i gang, og ikke minst å tilpasse systemet etter virksomhetens behov og størrelse. Klikk deg videre her dersom du ønsker en demo av systemet med en av 24Sevenoffice sine dyktige konsulenter.

24SevenOffice PC

Selve ERP-systemet er modulbasert og har et åpent API slik at du enkelt kan skreddersy system og arbeidsflyt med et bredt utvalg av integrasjoner. Dette tilrettelegger for at kunder og partnere av 24SevenOffice står fritt til å vokse uten at forretningssystemet setter begrensninger.

Løsningen består av moduler for:

Selskapet har i dag rundt 140 ansatte og tilbyr 24SevenOffice ERP-system i Norge, Sverige og USA, med hovedkontorer i Oslo, Stockholm og New York.

 

xledger-vat

Skybasert ERP for selskaper med ambisjoner

Xledger gjør det mulig for ambisiøse selskaper å vokse ved å forenkle den daglige økonomiske styringen.

Xledger er et skybasert ERP-system som automatiserer en rekke manuelle prosesser, fra bankavstemming til fakturahåndtering. I Xledger har du innsikten du trenger for å ta kvalifiserte beslutninger basert på data i sanntid. Xledger gjør det enkelt å opprette nye forretningsenheter og skalere uten hindringer.


drill-down-dashboard-animation-v2-800x800-1

Med Xledger får du en en skytjeneste (SaaS) og det kreves ingen investering i hardware eller software. Systemet fungerer rett ut fra boksen og det kreves ingen programmering, koding eller oppsett, men det er store tilpasningsmuligheter for de som ønsker det. I tillegg har Xledger all funksjonalitet i ett og samme system, du trenger ingen ekstra moduler ut over xledger. Det er selvsagt mulig å integrere ditt forsystem og det finnes en rekke ferdige integrasjoner.

Athene Group ble partner av Xledger allerede i 2005 og var en av de første partnerne som tok i bruk løsningen i Norge.

Vi er i dag blant Xledger sine største partnere og vi vil med våre lange erfaring være et godt valg dersom du ønsker å benytte Xledger. Våre konsulenter gjør implementeringer for både små og store virksomheter samt integrerer eksterne systemer. Enten du har behov for håndtering av prosjekter, timefangst, valuta, konsernstruktur eller annet kan våre konsulenter bistå med dette.

tripletex-vat

Tripletex forenkler hverdagen for små og mellomstore bedrifter i alle bransjer.

Tripletex er et skybasert og fleksibelt økonomisystem som enkelt kan tilpasses din bedrifts rutiner. Med automatiske betalingsløsninger, effektiv bilagsregistrering og enkel rollefordeling mellom deg som kunde og oss som regnskapsfører, får du et system som gir full kontroll over din bedrifts økonomi der vi samarbeider basert på din bedrifts behov.

 

tripletex-1Tripletex er skybasert, og dermed alltid tilgjengelig både på nett og på mobil. Videre er Tripletex kjent for sine mange integrasjonsmuligheter, slik at du enkelt kan tilpasse systemet til å oppfylle din bedrifts behov. Modulene for faktura, regnskap, timeføring, lønn, prosjektstyring og CRM er sømløst integrert med hverandre, og du velger selv hvilke du vil bruke. Tripletex leverer også spesialtilpassede bransjeløsninger for elektrikere og rørleggere.

Et komplett skybasert økonomisystem
Tripletex består av mange ulike moduler og tilleggstjenester, og du velger selv hvilke du vil bruke. Alle modulene er sømløst integrert med hverandre, og på denne måten passer Tripletex for alle – fra de aller minste til de større bedriftene. Og best av alt: du betaler kun for det du trenger!

Regnskap og faktura
Med Tripletex sitt enkle brukergrensesnitt har du alltid full kontroll over bedriftens regnskap. Bruk fakturamodulen til å enkelt opprette ordre og sende ut fakturaer på ønsket format.

Lønn og reiseregning
Tripletex’ funksjonelle lønnssystem sparer bedriften for kostnader og legger til rette for enkle og oversiktlige lønnsutbetalinger. Det hele gjøres ut fra dine behov. Med Tripletex reiseregning kan du føre godtgjørelser og utlegg i samme skjema, og du kan laste opp kvitteringene som vedlegg. Du bestemmer selv når reiseregningen skal utbetales.

Prosjektstyring og timeregistrering
Med prosjektstyring kan du enkelt opprette prosjekter med prosjektdeltakere, kunder, ordre og fakturaplaner. I tillegg kan du følge prosjektets utvikling helt automatisk.

CRM
Tripletex leverer en skybasert CRM-løsning som er sømløst integrert med de øvrige modulene. Her får du salgsprognoser, oppfølging av prospekter, integrasjon mot Google Calendar, salgsrapporter mm.

Vil du vite mer om priser og tjenester? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat og en gratis demo av Tripletex.  

powerofficego-vat

Alt i ett system

Med PowerOffice Go har du et komplett system for regnskap, faktura, timeregistrering, reiseregninger og lønn. PowerOffice Go er laget fra bunnen av med tanke på deg som bruker. Du skal bruke kortere tid på alle oppgaver og få elegante rapporter som er lett å forstå. Gjør deg klar for en helt ny opplevelse. Systemet passer best for små og mellomstore selskaper lokalisert i Norge som liker ryddige systemer som er enkle å forstå.

Power

Timeregistrering
I PowerOffice Go kan timeføring legges til som en integrert del av regnskapstjenesten. Dermed får du registrert og fakturert hver eneste time!

Reiseregning
Med PowerOffice Go blir utfylling av reiseregninger lekende lett. Start registreringen av reisen idet du går ut av døra hjemme og registrer utlegg, kvitteringer og kjøregodtgjørelse på mobilen mens du er underveis.

Tilbud, ordre og faktura 
Fakturering i Go gjøres raskt, enkelt og effektivt.  Fakturaer kan opprettes til grupper og sendes automatisk. Innbetalinger hentes fra banken daglig og bokføres automatisk i regnskapet.

Regnskap
Med PowerOffice Go får du full oversikt over regnskapet. Betaling kan gjøres direkte fra PowerOffice Go. Dermed sparer du viktig tid og slipper å hoppe mellom ulike systemer.

Lønn
Alltid enkel tilgang til lønnssystemet ditt. Ajourhold av ansatte og lønnsutbetalinger går som en lek. Har du en ekstern regnskapsfører, er denne bare en chatte-boble unna.

Rapportering
Hold oversikt med en rekke rapporter, som saldobalanse og resultat. Rapportene er interaktive og kan spores ned til transaksjoner, avdeling, prosjekt eller andre dimensjoner.

Spørsmål om systemer? Vi kontakter deg

Mask Groupx2-1